Перше місце у Всеукраїнському творчому конкурсі.

Перше місце у Всеукраїнському творчому конкурсі.

З метою попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму, в період з 2 по 24 березня 2017 року в навчальних закладах Радехівського району був проведений перший, районний етап дитячого творчого конкурсу «Молоде покоління за безпеку дорожнього руху». В конкурсі взяли участь 22 навчальних заклади . Конкурс проводився за трьома віковими категоріями , автори робіт віком від 5 до 17 років. Тематика конкурсу була досить різноманітна. Це малюнки , вишивка, мозаїка, аплікація. Найкращі роботи переможців районного конкурсу були направлені до Управління превентивної діяльності ГУНП у Львівській області для участі у другому етапі конкурсу. Приємне повідомлення незабаром прийшло зі Львова, серед школярів старшого віку перше місце у конкурсі малюнку журі присудили 17- річним сестрам Ілоні та Діані Данчук із Лопатинської ЗОШ І-ІІІст. Журі другого етапу конкурсу високо оцінило роботи наших учнів і за його рішенням було відправлено роботи на розгляд на третій фінальний етап.

5 травня 2017 року у м. Києві членами журі було визначено переможців у трьох вікових категоріях. У старшій віковій категорії перше місце отримала Діана Данчук. Юна художниця втілила у своєму малюнку дуже просту, але надзвичайно важливу думку : «Безпека на дорозі – у твоїх руках». Реалізувати цю ідею дівчині допомогла сестричка – Ілона, тому на офіційне нагородження «Дипломом», за зайняте І місце у Всеукраїнському конкурсі у м. Київ 12 травня школярки поїхали разом з мамою.

Організатори конкурсу влаштували для переможців справжнє свято, тож діти повернулися додому не лише з дипломом та цінними подарунками, але й отримали чимало неймовірних та позитивних вражень від поїздки до столиці.

Відділ освіти Радехівської адміністрації дякує всім хто долучився до такого успіху. Це зокрема Лілія Романівна Зробок – заступник директора з навчально-виховної роботи Лопатинської ЗОШ І-ІІІ ст..- натхненник та організатор конкурсу у школі, інспектор ювенальної превенції Радехівського відділення поліції ,капітан поліції Оксана Христюк, інспектор з дорожнього нагляду, старший лейтенант поліції Тарас Б'ялик.

Кiлькiсть переглядiв: 562

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.